5 Simple Techniques For دیابت نوع اول
5 Simple Techniques For دیابت نوع اول
Blog Article
اضافه وزن و چربی دور شکم یکی از عوامل خطر اصلی دیابت نوع ۲ است. تفاوت دیابت نوع دو و دیابت نوع یک چیست؟
همانطور که گفتیم دیابت در توانایی بدن در متابولیسم کربوهیدرات ها برای تأمین انرژی اختلال ایجاد می کند و منجر به افزایش سطح قند خون می شود.
همیار دکترتو گفت: ۱۴۰۲/۰۵/۰۴ در ۳:۴۵ ب٫ظ سلام و درود همراه عزیز
سیر، دارچین، اکالیپتوس، جینسینگ، ماکا، سیاهدانه و گزنه گیاهانی هستند که در پایه دمنوشهای گیاهی برای دیابتیها به عنوان درمان طبیعی برای قند خون بالا استفاده میشوند.
لوزالمعده، هورمونی به نام انسولین تولید میکند که به عنوان کلیدی عمل میکند که اجازه میدهد قند خون وارد سلولهای بدن شود تا آنها بتوانند از آن برای انرژی استفاده کنند.
جوانانی که اضافه وزن یا ژن چاقی دارند، یکی از اقوام درجه یک آنها دیابت نوع دو داشته، از نژاد با ریسک بالا هستند یا نشانه مقاومت انسولینی دارند بیشتر در مرض ابتلا به دیابت تیپ ۲ هستند.
افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ باید رژیمی سرشار از سبزیجات تازه، فیبر، قندهای طبیعی و چربیهای سالم و پروتئینهای گیاهی داشته باشند. روزه برای دیابت نوع دو مفید است؟ روزه فواید خوبی برای دیابت تیپ ۲ دارد، اما درعین حال ممکن است خطراتی هم به دنبال داشته more info باشد. بنابراین اگر به دیابت تیپ ۲ مبتلا هستید و قصد روزه گرفتن دارید حتما دکتر دیابت خود را در جریان بگذارید و با مشورت متخصص برای گرفتن روزه تصمیم بگیرید.
دپاکین برای درمان برخی از انواع حملات ناگهانی و تشنج استفاده میشود.
دیابت تیپ ۲ بیماری دیابت شیرین غیر وابسته به انسولین است که دیابت بزرگسالان محسوب میشود. هرچند که امروزه با تغییر سبک و عادات زندگی جامعه مدرن بشری شاهد تغییر سن ابتلای به دیابت نوع ۲ هستیم و جوانان و کودکان هم به این نوع بیماری مبتلا میشوند.
درنتیجه میزان قند خون (گلوکز) از حالت استاندارد بالاتر میرود. سلولهای بدن فرد مبتلا به دیابت نوع ۲ توانایی جذب قند از مواد غذایی خوراکی را ندارند.
دیابت نوع ۱ که قبلا دیابت جوانی نامیده میشد، زمانی در کودکان پیش می آید که لوزالمعده قادر به تولید انسولین نباشد.
مطالعه ای جدید نشان می دهد که افسردگی در افراد مبتلا به سرطان، رایج است، هر چند اغلب نادیده گرفته می شود.
چاقی، چربی شکمی، ورزش نکردن و سابقه خانوادگی ابتلا به دیابت از عوامل خطر ابتلا به این بیماری هستند. تکرر ادرار، احساس گرسنگی و تشنگی شدید، ضعف و خستگی، خشکی پوست و کاهش وزن ناخواسته از علائم اصلی این بیماری است. تأیید شده توسط پزشکان متخصص دکترتو
افت شدید قند خون خطرناک است و ممکن است باعث سرگیجه، لرز، غش و یا حتی کما شود. بعد از روزهداری هم باید حواستان به میزان کربوهیدرات مصرفی باشد و پرخوری نکنید.